www.ozonizare.ro


Click for Targu Mures, Romania Forecast

Tratarea Fructelor si a Legumelor


Curatarea Carnii
NOU Aparatura Medicala si Industriala la preturi promotionale!!!

  • OZONUL IN TRATAMENTUL OUALOR

Ozonul este 100% ecologic si este instrumentul ideal pentru sterilizarea si debacterizarea oualelor si a incubatoarelor. Utilizarea ozonului pentru debacterizarea oualelor se face foarte simplu, fiind suficienta propagarea gazului in incaperea destinata conservarii oualelor. In acest mod, oualele tratate sunt in siguranta si protejate de orice infectie accidentala.

Pentru a preveni pierderea execsiva de apa a oualelor, care este conditia fundamentala pentru acestea in timpul conservarii lor, este suficienta propagarea aerului imbogatit cu ozon.

Acest proces si aceleasi efecte intervin si daca se doreste o sterilizare a incubatoarelor. In acest fel oualele sunt debacterizate 24 de ore pe zi, acest simplu proces rezolvand eternele probleme cu oualele care se sparg sau expldoeaza in incubator.

Folosind sistemele clasice, inainte sa descoperiti cauza infectiei, toate oualele prezente in incubator ar fi deja contaminate. In schimb, cu ajutorul sitemului modern care foloseste ozonul, oualele nu sunt contaminate. Rezultatele care se pot obtine cu acest tip de tratament sunt sigure si notabile.

©2009 ozonizare.ro

Pagina principala | Ozonul | Experimente video | Studii Clinice Despre Ozon | Contact